Friese Stabij Roxy

Week 6

Het is een drukke week geworden. Veel toekomstige baasjes zijn op bezoek geweest. Ook is de vader van de pups langs geweest om zijn kinderen te bewonderen. Was wel even wennen voor de kersverse vader.

In de puppyren gaat het er soms hard aan toe. Ze vechten elkaar soms letterlijk de tunnel uit. Gelukkig grijpt Roxy dan even in. De pups lusten nog steeds een slok moedermelk alleen Roxy moet soms de kinderen even op hun nummer zetten. De pups krijgen nu voornamelijk vaste puppybrokken en dat gaat er goed in. Ze zijn nu allemaal ruim boven de drie kilo, dus goed op gewicht.

De chipper is maandag op bezoek geweest de dames van het zestal gaven geen kick, de heren waren er minder van gecharmeerd. Woensdag zijn we met de pups naar de dierenarts geweest. Alle pups zien er goed en gezond uit. De paspoorten zijn ook binnen. Aanstaande zondag komt mevrouw Postma van de vereniging de pups bekijken.

Nog even en dan vliegen de pups uit, een moeilijk moment waar in nog niet al te vaak aan wil denken. Maar heb een goed gevoel bij de nieuwe baasjes.